Here we go – Sola och bada !

Då drar vi igång.
Sol och bad direkt i Spanien!

Ta det lugnt, varje dag, hela tiden.

— Steve

Detta är då mitt första inlägg. Jag vill först och främst säga att jag ser fram emot att skriva av mig. Det ska bli väldigt intressant och jag hoppas att detta kommer bidra till min utveckling men också hjälpa ett fåtal personer på vägen.
Jag ska iväg till södra Spanien för en liten semester. Som ni kanske vet älskar jag sol och bad och vad passar inte bättre än Spanien. Yes det kanske är lite dålig tidpunkt på året men det är inte så kallt som man kan tro.
Kolla tabellen över vädret i Barcelona under November.

Vädret i Barcelona

Snart bär det iväg, jag återkommer med fler inlägg på plats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s